THEMA AVOND 25 JUNI IN DE SFINX

Thema avond: Genezen van kanker! Toch nog pijn en klachten……….
Op maandagavond 25 juni a.s. organiseert  het Toon Hermanshuis Zeewolde in samenwerking met het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde een thema avond voor kankerpatiënten die na de bestraling van kanker pijn en/of andere lichamelijke klachten ervaren.

Als na een zware tijd van chemotherapie, bestraling en/of operatie de artsen eindelijk zeggen “De kanker is weg”, dan is dat een hele opluchting. Wat een teleurstelling als dan blijkt dat een patiënt toch nog pijn en/of andere lichamelijk klachten heeft overgehouden aan de behandeling. Vooral fysieke klachten, zoals pijn, bindweefselvorming(harde plekken) en verminderde beweeglijkheid van de arm na bestraling van borstkanker of vaak naar het toilet moeten, bloed in urine of ontlasting en pijn na bestraling in het lage bekkengebied komen nogal eens voor. Vaak zien we dan ook een vermindering van kwaliteit van leven.
Hyperbare zuurstoftherapie is een medisch specialistische behandeling die de late bestralingsklachten kan verminderen of laten verdwijnen. De behandeling wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering

Tijdens de thema avond zal verpleegkundige Denise Joseph van het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde (IvHG) uit Maarssen ingaan op klachten die kunnen ontstaan na bestraling (late bestralingsschade) en wat hyperbare zuurstoftherapie voor u als patiënt kan betekenen. Het IvHG behandelt voornamelijk patiënten die klachten hebben overgehouden na bestraling van: borstkanker, prostaatkanker, darmkanker, gynaecologische kanker of een tumor hebben gehad in het hoofd/hals gebied.

De avond is toegankelijk voor alle geïnteresseerden die meer willen weten over het onderwerp.

Aanmelden: info@toonhermanshuiszeewolde.nl

Datum: 25 juni a.s. in de Sfinx inloop 19.30 uur start 20.00 uur tot 21.30 uur.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Opgeven kan HIER

Contact

Voor vragen kunt u altijd een bericht sturen, wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Start typing and press Enter to search