Op 24 juni komt Greke Hulstein onze info avond verzorgen! De deur gaat open om 19.30 voor een kopje koffie en Greke begint haar presentatie om 20.00 uur.
Adres is Mazerhard 37, toegang is gratis. Greke is een enthousiaste spreekster, gedreven door succes in het begeleiden van mensen…
Zij gaat het hebben over…. “Kanker en werk”
Zelf zegt ze daarover:
“Het is echt gaaf om te zien hoe mensen weer zelf regie krijgen over hun leven en weer kunnen genieten van waardevolle activiteiten zoals werk. Naast iemand kunnen staan en samen de richting bepalen is iets wat ik erg belangrijk vind.”
Ik ben Greke Hulstein. Gedreven re- integratiecoach en ergotherapeut met meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van mensen met een energieprobleem. Naast mijn werk in Meander Medisch Centrum, heb ik mijn eigen praktijk voor ergotherapie (Ergotherapie Zeewolde Balans Werkt) en re- integratie (Balans Werkt Re- integratie).
Als je ziek wordt, komt er van alles op je af, ook op gebied van werk. Bij kanker is er vaak sprake van langdurige behandelingen, waardoor mensen ook op het werk langdurig (geheel of gedeeltelijk) uitvallen. De werknemer en werkgever krijgen te maken met de Wet Verbetering Poortwachter. Maar wat betekent deze wet eigenlijk? Wat zijn de rechten en plichten van de werknemer? Kan je je eigen werk blijven doen? Hoe gaat het met opbouwen? Wat als je niet terug kunt keren in je oude werk? Op maandag 24 juni kom ik er graag meer over vertellen in het Toon Hermans Huis Zeewolde. Graag tot dan!
Ook graag opgeven voor deze avond! Dat kan via deze link

 

Contact

Voor vragen kunt u altijd een bericht sturen, wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search