Thema avond 27 november in de Sfinx

(Groot)ouders
Ben je ouder of grootouder van een kind met kanker? Dan zit je waarschijnlijk met praktische vragen en heb je behoefte aan steun van anderen met eenzelfde ervaring.
Je wereld staat op zijn kop en er komt van alles op je af. Je wilt je kind al je aandacht, liefde en zorg geven, maar moet ook allerlei praktische zaken regelen en zit met veel vragen. Dan zijn wij er voor jou.
We luisteren, informeren, denken mee en geven praktische tips. Daarnaast bieden we allerlei mogelijkheden tot het delen van ervaringen. Wij zijn er voor je als de diagnose net gesteld is, tijdens de behandeling en ook daarna. Ook als je kind een hersentumor of Fanconi anemie heeft.
Wil je meer weten over de ziekte van je kind en de medicijnen die het krijgt, over hoe het nu verder moet op school en over wat de VOKK biedt kijk dan op de website van VOKK www.VOKK.nl
Voor een persoonlijk gesprek of vragen kun je altijd bij ons terecht; bel naar 030-2422944 of mail je vraag naar bureau@vokk.nl.

Samen met VOKK organiseert het Toon Hermanshuis een thema avond waarbij ervaringen kunnen worden uitgewisseld en vragen worden gesteld over de begeleiding die VOKK biedt.

Datum:
27 november 2017
Deur open vanaf 19 uur, de avond begint om 19.30
Locatie:
De Sfinx te Zeewolde

Deze avond  is gratis, u kunt zich opgeven via info@toonhermanshuiszeewolde.nl of via deze LINK

Voor vragen en aanmelden bij VOKK kun je contact opnemen met:
Mieke Spaink 030-2422944  mieke.spaink@vokk.nl

Contact

Voor vragen kunt u altijd een bericht sturen, wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Start typing and press Enter to search