De vrijwilligers van het Toon Hermanshuis bereiden zich voor op een nieuw seizoen…

De activiteiten waskaarten maken en mixed media blijven op de agenda staan, evenals het mandala stippen op steen en canvas.

Nieuw is stippen op aardewerk, bij voldoende aanmeldingen elke eerste woensdag van de maand vanaf 2 oktober, zie onze agenda!

Onze vaste muziekgroep blijft twee maal per maand op donderdagavonden bij elkaar komen om muziek te maken en te zingen.

Op 30 september is er een info avond over prostaatkanker,  ook deze keer i.s.m. PKS. We onderzoeken die avond of er behoefte is aan een mannengroep en/of partnergroep.

In november gaan we weer een sponsor wandeltocht organiseren!

Workshops rond de kerst zijn in ontwikkeling…

Kortom, voldoende reden om ons te bezoeken!

Wellicht vindt u het aantrekkelijk om mee te werken aan de totstandkoming van ons inloophuis, u bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek, wij zijn op zoek naar gastvrouwen/heren en een secretaris! Meer informatie via info@toonhermanshuiszeewolde.nl

Oh ja en houdt u 4 oktober vrij in uw agenda? Want dan is onze jaarlijkse wijnproeverij in de Open Haven…

uitnodiging-wijnproeverij-2019

 

 

 

Op woensdag 28 november begeleidt Giny v.d. Vate een creatieve workshop 3D kerststerren maken! Wil je een windlicht versieren? Dan deze zelf meenemen. Een klein dienblad kan ook, deze zelf meenemen! Heb je nog materiaal thuis, neem mee en we kijken wat we er mee kunnen! Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar, graag opgeven! Dat kan HIER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 30 mei organiseerde Altius een fietstocht ten bate van het THhuis!

Mooi weer, leuke opkomst en goed georganiseerd door Thomas de Blom. En de opbrengst? 66 euro! Dank aan alle deelnemers en Altius! Volgend jaar weer!!

 

Afgelopen maandag organiseerde het THhuis samen met het Instituut voor Hyperbare Geneeskunde een interessante thema avond met als onderwerp fysieke klachten na de behandeling van kanker, zoals pijn, bindweefselvorming(harde plekken) en verminderde beweeglijkheid van de arm na bestraling van borstkanker.

De avond was zeer geslaagd en goed bezocht!

Denise Joseph vertelde over de mogelijkheden van deze therapie die door de basisverzekering wordt vergoed. Heeft u de avond gemist en wilt u graag informatie over dit onderwerp, dan kunt u contact met ons opnemen via info@toonhermanshuiszeewolde.nl

 

Zomerse wijnproeverij ten gunste van het Toon Hermans Huis Zeewolde

 

WAT?

In samenwerking met Astrid Stoops van Kijk op Wijn een verrassende zomerse wijnproeverij.

Op deze avond wordt u ontvangen met een glaasje heerlijke bubbels, waarna u mooie frisse en elegante witte wijnen kunt proeven, fruitige en spannende rosé’s die zich perfect lenen om gedronken te worden bij zomerse temperaturen.

Tenslotte komt nog een aantal mooie rode wijnen aan bod om, eventueel licht gekoeld, gedronken te worden op een prachtige zomeravond of bij een heerlijke maaltijd of BBQ.

WANNEER en WAAR?

Vrijdagavond 29 juni a.s. om 19.00 uur is de centrale hal van Open Haven de “place to be” voor wijnliefhebbers die tevens het Toon Hermans Huis in ons dorp een warm hart toedragen.

WAAROM?

Het THHZ beschikt over een team van professioneel opgeleide vrijwilligers die klaar staan voor mensen die met kanker te maken hebben en hun naasten. Zij reiken hen de hand en laten hen kennismaken met diverse activiteiten. Zij zorgen voor nieuwe energie zodat de bezoekers weer verder kunnen.

Het THHZ is volledig afhankelijk van giften en donaties. Deze wijnproeverij draagt bij aan het voortzetten van de activiteiten binnen het THHZ. De opbrengst is ten gunste van Stichting THHZ.

Heel fijn dat bakkerij ‘de Toren’ ons stokbrood schenkt en ‘AlexanderhoeveKaas’ een lekker stukje kaas tijdens de proeverij. Dank daarvoor!!

SPELREGELS

HOE KRIJG JE DE BESTELDE WIJNEN THUIS?

Vul het bestelformulier in op de avond zelf en lever dit bij ons in.
Na onze berichtgeving kan je je bestelling (inclusief factuur) afhalen bij het Toon Hermans Huis Zeewolde, Mazerhard 37.
Vervolgens graag het bedrag per ommegaande overmaken op: NL43RABO0149121164 t.n.v. St.Toon Hermans Huis Zeewolde o.v.v. wijnproeverij

Vanaf de leeftijd van 18 jaar bent u van harte welkom deel te nemen aan deze proeverij; voor de organisatie is het wél nodig dat u zich uiterlijk 22 juni a.s. aanmeldt via info@toonhermanshuiszeewolde.nl

 

Er zijn gelukkig organisaties die ons een warm hart toedragen! Zo organiseerde RCN een THHZ middag die 1817 euro opbracht en mochten wij van le Madre Cantano 600 euro! Geweldig! Dank hiervoor!

 

Contact

Voor vragen kunt u altijd een bericht sturen, wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search