Biografisch coachen met Anna van der Wal

 In Informatieavond
Informatieavond
Datum/Tijd
Datum - 30/03/2020
Tijd - 19:30 - 21:30

Locatie
Toon Hermans Huis Zeewolde


Each One Teach One Holland is opgericht door Anna van der Wal. Zij heeft als visie dat we allemaal aan en van elkaar kunnen leren. Hierbij maakt zij gebruik van biografische coaching, waarbij het levensverhaal centraal staat.

Anna deelt tijdens de informatieavond op maandag 30 maart een stukje van haar levensverhaal. Zij verloor haar moeder aan kanker toen zij 15 jaar was. In de jaren die volgden verloor zij meer vrouwen die belangrijk voor haar waren. Ook aan kanker. Zij kent de onzekerheid die je voelt over hoe het leven er vanaf nu uitziet. Je vraagt je af wat je kan doen voor de ander, wat je wel of niet kan zeggen, of je ernaar moet vragen of juist niet. Of hoe je moet reageren als hij/zij bij jou komt uithuilen.

Wanneer kanker een actueel thema wordt, dan zet dat je leven op zijn kop. Ook voor jou als naaste. Naast de schok van de diagnose voor degene die jij liefhebt, heb je ook met je eigen emoties en verwerkingsproces te maken. Mag dat er wel zijn of heb je je nu even weg te cijferen voor de ander? Hoe ga je om met het feit dat het leven voor jou enerzijds stopt op dat moment, maar dat anderzijds veel dingen gewoon doorgaan?

Anna vertelt over haar persoonlijke ervaringen. Over de ‘lelijke kant en de mooie kant van kanker’ en zij legt uit hoe je er voor een ander kan zijn, zonder aan jezelf voorbij te gaan.

Reserveringen


Contact

Voor vragen kunt u altijd een bericht sturen, wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search